648597.jpg

Täältä alkaa yhdeksäs osa: Honkalan asuntolasta!

647661.jpg

Vapiskaa koko SimCityn yliopisto! (ja fisut lammessa) Sillä täältä tulee uusi, nuori-aikuinen oppilas nimeltä Heidi Myllytalo, tulipunaisten hiuksiensa kanssa!

647663.jpg

Heidillä tosin on kova tukijoukko mukana, nimittäin raudankovat kaksosveljet Santeri ja Verneri, sekä parasystävä ja isän äidin lapsi Päivi! Yhdessä heidän yliopisto aikansa hurahtaakin varmaan mukavasti ohi :) He muuttivat (pienien alkuvaikeuksien jälkeen) kaikki yhdessä Honkalan asuntolaan.

647667.jpg

Ensimmäinen päivä yliopistolla menikin nopeasti. Paljon opiskelua ja pääaineita. Heidi otti Fysiikan, Päivi Matematiikan ja kaksoset molemmat taideopin. Heidistä fysiikka oli aina ollut kiinnostavaa, ja vieläkin usein suu loksahti auki, kun fysiikan kirjoja luki.

648610.jpg

Heti seuraavana päivänä alkoi miehen etsintä Heidillä. Hän oli kuullut kun joku onnellinen yliopistolainen oli selittänyt tarinaa, miten löysi ihanan poikaystävänsä ennustajaeukkojen treffipalvelun avulla. Niimpä Heidikin päätti kokeilla moista, ja maksoikin huikeat 5000§ ja osti vielä jotain lemmenlitkujakin, sillä hänen tililleen oli tupsahtanut suuri määrä rahaa. Hän ei tiennyt mistä ne olivat, mutta ehkä vanhemmilta?

648623.jpg

Mutta mitäs sieltä taivaalta treffi-seuraksi tippuikaan!? VANHUS!? Ei ei ei ja ei! Ei käy! Hyi olkoon!

648636.jpg

Vaikka Heidi olikin oksentaa miehen päälle hän kuitenkin kätteli tätä ystävällisesti HYVÄSTEIKSI! "Ei kyllä jatkossa tätä palvelua käytetä", Heidi murahti. Lemmenlitkutkin jäi juomatta, ties mitä myrkkyä niissäkin.

647621.jpg

Kyllä sitä tarvii nyt itse miehensä etsiä, niimpä Heidi tilasi taksin ja lähti uudelle yhteisötontille nimeltä Lil Paradise. Miehen pitäisi olla hyvännäköinen (geenejä ajatellen) ja lisäksi Heidille sopiva ja mukava. Helppo homma, eeh?

647683.jpg

Tälläisiä lärvejä tontille ilmestyi... Ei näytä järin hyvältä...

647687.jpg

Vaikka romanssit tällä tontti vierailulla jäivät kuiviksi, silti Heidillä oli ollut todella hauskaa koko päivän, vaikka ulkona satoikin kaatamalla. Alakerran mahtavasta kaupasta mukaan tarttui vaikka mitä!

647688.jpg

2. Kerroksen discossa bailattiin villisti (vaikka siellä olikin hieman hiljaista)

647686.jpg

Ja päivän päätteksi Heidi söi vielä maittavan päivän erikoisen, romanttisessa ja kauniissa valkoisessa ravintolassa. (Oli pakko esitellä tontti, ku just rakensin sen :D)

647619.jpg

Seuraavana iltana yritettiin jälleen. Tälläkertaa Heidi suunnisti Kampuksen suosittuun baariin nimeltä Kampusbaari :D

647618.jpg

Paikalla oli monia uusia bändejä soittamassa, ja Heidikin innostui rumpujen paukuttamiseen. Siihen hän todella jäikin koukkuun ja kotimatkalla Heidi poikkesi vielä musiikkiliikkeessä hakemassa itselleen oman rumpusetin.

648415.jpg

Myös tontille tulleet miehet alkoivat jo näyttää paljon paremmalta! Tuo (johon Heidi on piirrellyt nuolen ja sydämmiä) on Heikki. Ja UUMAMA :D Mitkä geenit! Heidi päätti mennä juttelemaan hänen kanssaan ja buum <3 Se taisi olla rakkautta ensisilmäyksellä!

648455.jpg

Heidin oli kuitenkin pian mentävä kotiin, mutta oli hän antanut Heikille puhelinnumeronsa. Siinä kävelessään hän tajusi, ettei ollut saanuut ollenkaan Heikin numeroa... Mahtaisikohan se ihana mies enää koskaan soittaa.

647617.jpg

Seuraavana aamuna puhelin soi ja Heidi tarttui siihen vapisevin käsin.

"Heidi Myllytalo puhelimessa" hetken hiljaisuus... "Hei Heidi! Heikki täällä!" Luurin toisesta päästä kuului. "HEI HEIKKI!" Aliisa kiljaisi iloisesti puhelimeen. Heikki oli päättänyt soittaa! "Mitestuotanoin, kun minä tässä vähän mietiskelin, kun meillä oli eilenillalla hauskaa, taisiis oli hauska jutella ja ajattelin että jos sinä totanoin, voisit tulla luokseni? En ole pedofiili tai mitään, mutta se olisi mukavaa!" Heikki selitti hätäisenä. "Juu, tottakai voin tulla! Se olisi mukavaa! Missä sinä asut?" Heidi kysyi. "Teiniviikselän osakunta talolla, tiedäthän missä sen on?" Klunks. "Tiedän, tilaan taksin ja olen siellä pian."

Heikki on siis teiniviikselä...Eli perjaatteessa pelattava simi :( Mutta eihän noin hyvä geenistä voi niinvaan päästä menemään, eihän!? Rikkooks tää nyt lc:een sääntöjä? Emt...

TEINIVIIKSELÄN OSAKUNTA-TALOLLA:

647638.jpg

Tässä on siis teiniviikselän talo. Ihan mukavan näköinenhän se. Talon takaa kuuluu narinaa, käydään katsomassa mitä tapahtuu:

648469.jpg

"JIHUU!!!" Tyyliän vaihtanut Heikki kiljui ja pomppi korkealle trampoliinissaan. Mutta miksi hän on noin iloinen? NO HEIDI ON TULOSSA KÄYMÄÄN!

648501.jpg

Pian Heidi saapuikin tontille ja he halasivat ystävällisesti (ja pitkään) toisiaan. Siinä samassa Heidi kuiskasikin Heikin korvaan: "Minullakin oli eilen todella mukavaa" Sitten he alkoivat jälleen jutella. Tältä parilta juttu luistikin!

648453.jpg

"Aaa, nyt minä huomasin! Sinähän olet tehnyt tyylinmuutoksen, Heikki! Mustat hiukset todella sopivat sinulle, olet todella komean näköinen!" Heidi kehui.

648494.jpg

"Sinäkin olet Heidi taas tänäänkin hyvin kaunis! Heti kun näin sinut ensikertaa ihastuin noihin tulipunasiin hiuksiisi, ja kauniisiin vaatteisiisi..." Heikki sanoi. "Älähän nyt Heikki, minä ihan nolostun!" Heidi hihkaisi.

648504.jpg

"Onko sinulla nälkä, ostin juuri pizzaa?" Heikki kysyi. "Joo, minkä pizzan tilasit?" "Pizza numero 5:sen, se on pepperooni-salamia" Heikki sanoi. "NAM! Miten osasitkin! Lempi-pizzaani!" Heidi huudahti. Siinä penkillä istuessaan ja syödessään he keskustelivat myös muista mieltymyksistä. Heikki piti naisista muokatuilla hiuksilla ja ripauksella meikkiä, mutta vihasi löyhkää (Kukapa ei vihaisi). Heidihän piti miehistä mustilla hiuksilla ja pikku parran-sängellä ja molemmat olivat perhetavoitteisia. Siis he sopivat toisilleen kuin unelma!

647644.jpg

Kun he olivat syöneet pizza-slaissinsa Heikki sanoi että Heidillä on tomaattikastiketta leuassa. Sitten se vain tapahtui, he alkoivat suutelemaan. Kohta se yltyikin jo intohimoiseksi muhinoinniksi ;P

647657.jpg

Ja pian sen jälkeen Heikki teki jotain, mitä kumpikaan ei osannut odottaa. Hän polvistui maahan ja sanoi käsi sydämmellä: "Heidi, olemme tunteneet vasta muutaman päivän, voin olla hullu, tai liian uhkarohkea, mutta rakastan sinua niin paljon, ja haluan tietää vastaavatko tunteesi omiani, ja siksipä kysyn sinulta.... Otatko lisää pizzaa?" Heidi tuijjotti häntä suu auki.

647656.jpg

"VITSI VITSI!" Heikki nauroi ja kaivoi taskustaan mustan rasian ja avasi sen. "Tuletko vaimokseni, Heidi rakas!?" Hän kysyi jo vakavemmalla äänellä. Heidi tuijjotti vieläkin häntä suu auki, mutta pian alkoi itkemään...

647659.jpg

...Itkemään ilosta! Tottakai hän otti sormuksen vastaan! Rakastihan hän Heikkiä niin paljon! Ja nyt he olivat kihloissa!

648561.jpg

Pian onnellinen nuoripari siirtyi poreammeen puolelle kuhertelemaan. Tunnelma oli hyvin romanttinen.

647640.jpg

Ja tietysti ilta päättyi luonnollisesti pelehtimiseen. Veden pintakin kuohui ja leiskui kun molemmat kokivat ensimmäisen kertansa.

648579.jpg

Oli jo aamuyötä, kun Heikki käynnisti upean urheilu-autonsa ja lähti viemään Heidiä kotiin. Honkalan asuntolan ovella he haikeasti hyvästelivät toisensa, mutta lupasivat taas huomenna nähdä uudestaan loppukokeiden jälkeen. Mutta he eivät kuitenkaan enää nähneetkään, miksiköhän?

648673.jpg

Koska heti kokeesta tultuuaan Heidi soitti yliopistolle ja ilmoitti jättävänsä sen kesken. Niimpä hän kasvoi aikuiseksi ja taksi saapui hakemaan häntä takaisin Kaunialaan Myllytalojen tontille. (Tietysti Heikki tulee mukana)

648685.jpg

Ja kun ei muutkaan halunneet sitten enää jäädä, Päivikin kasvoi (ja oli Lyyli-Äidin tyttönä hyvin järkyttynyt noinkin avonaisesta hameesta) ja muutti yhteen valkoisen miehensä kanssa.

648689.jpg

648700.jpg

Myös kaksoset (ylempänä) Verneri ja (alempana) Santeri lähtivät. Verneri oli löytänyt itselleen jo naisen, jonka kanssa halusi elää elämänsä loppuun asti. Hän muutti tämän naisen asuntoon, ja Santeri tuli kaupanpäälle nurkkiin asumaan.

648716.jpg

Teiniviikselöillä oli myös Heikki jättänyt leikin kesken ja suunnisti taksille, joka veisi hänet asumaan Myllytaloille Heidin kanssa.

Nyt kaikki opiskelijamme olivat lähteneet yliopistolta. Mutta mitä oli tämän vuoden aikana tapahtunut muilla Myllytaloilla? Se selviää kirjeestä, joka kilahti eilen postiluukkuun. Se on Aliisan kirjoittama joten tässä se on:

                                                                                                  Maanantai 10.Kesäkuuta.2007

Hei Heidi! Onko yliopistolla ollut mukavaa? Meillä on ainakin ollut, vaikka kaikilalla on ikävä sinua!

647634.jpg

Jos et vielä sattunut tietämään, sinun isäsi oli myös raskaana, niinkuin minäkin. Meillä oli todella mukavat 9kk yhdessä, ainoa vaan että oli vaikea halia, kun molempien isot mahat ottivat vastaan :) Yhtenä päivänä niitä mahoja ei enää ollutkaan, kun synnytyksemme käynnistyivät melko samanaikaisesti.

647631.jpg

Sinä olet nyt saanut uuden pikkusiskon nimeltä Johanna ja pikkuveljen nimeltä Taneli. Aivan, synnytin jo toiset kaksoset!

648729.jpg

Minun mielestäni jokaisen miehen pitäisi kokea synnytys, ja nyt minun mieheni on kokenut sen! Hän synnytti söpön alien-pojan nimeltä Eero. Eerolla on hyvin pieni nenä ja suuret silmät, mutta erinlaisuus kunniaan, vai mitä!?

648732.jpg

Eheeh, mitä puhuinkaan erinlaisuudesta? Yhtenä päivänä myös minä muutuin kasviksi.

647633.jpg

Erinlaisuus kunniaan, joo totanoiniin. No minä olen tottunut olemaan normaali, joten nautein vastamyrkyn, jonka olin aikoinani ostanut Petteriille vielä itse yliopistossa ollessani. Tuska oli kova, mutta oli se sen arvoista.

648733.jpg

Ennen vastamyrkkyä tosin kasvatin maailmaan pienen vihersim-kasvipojan nimeltä Ville.´

647626.jpg

Mutta näiden iloisten vauva-uutisten lomassa oli minulla myös surullista kerrottavaa. Lyyli ja Jonne ovat molemmat kuolleet. Heillä oli hyvä ja pitkä elämä, ja he saivatkin nauttia viikatemiehen ja hula-zombien juoman, jonka avulla he pääsivät nopeasti ja kivuttomasti tuonne ylös katselemaan meitä pilvenhattaralta. Heidän hautakivet laitettiin siinne missä Timokin lepää, ja jos olet huomannut suuren rahasumman tililläsi, se oli isovanhempiesi Testamentista. He testamenttasivat suuren omaisuutensa lähinnä Päiville ja Petterille, mutta myös paljon teille lapsenlapsilleen.

648749.jpg

Loppujenlopuksi meillä on kuitenkin aika mukavaa täällä kotona. Ainoa, että Timo on alkanut haamuna pelottelemaan kaikkia. Miksiköhän? Meillä on jo sinua ikävä, Heidi! Toivottavasti tulet pian kotiin (ja tuot hyvännäköisen miehesi mukana myös :D) Taaperoiksi kasvaneet lapsemmekin odottavat innolla!  Nähdään! Toivoo: Aliisa, Petteri, Johanna, Taneli, Eero, Ville ja tietysti myös Nelli.

Ps. Nykyään me emme ole enää Lyyli Myllytalon Päiväkirja, vaan Lc Myllytalo.

Ensikerralla nähdään luultavasti hulppeat Heidin ja Heikin häät, sekä se saadaanko Myllytalojen neljäs sukupolvi maailmaan. Siiihen asti, bye :D