Pyöreä kymmenes osa pärähtää nyt käyntiin so PartyParty :) The boat of love the dove Hehee :) No tarinaan:

654170.jpg

Siinä he nyt ovat, Heikki ja Heidi yöllä Myllytalojen etupihalla yliopistosta palanneena.

654182.jpg

Hetki heidän saapumisensa jälkeen oli taapero Villen aika kasvaa. Vihersimithän tulevat suoraan aikuisiksi... Ville halusi muuttaa oitis pois Myllytaloilta, jotta hän saisi enemmän tilaa alkaa kasvattamaan muita vihersimejä.  Perhetavoitteinen hän on ja me kuulemme hänestä varmasti vielä. (ajattelin et seuraavassa osassa voitais kattoo mitä kaikille muille lapsille tapahtuikaan)

653208.jpg

Niimpä taksi saapui aamulla hakemaan Villeä. Hyvähän se, että saatiin taloon jälleen tilaa. Myös Petterin oma alien vauvelliini Eero lähi Villen mukana :( Mutta he sopivat, että Ville (ja hänen tuleva perheensä) sekä Eero tulisivat todella usein vierailemaan ja yöksi.

654164.jpg

No nyt kun talossa oli tilaa taas uusille tulokkaille, alkoivat Heidi ja Heikki laittaa neljättä sukupolvea aluilleen. Tilulii... :)

654257.jpg

H&H:lla (Heikillä ja Heidillä) oli jo kova hinku naimisiin, joten niimpä pihalla pidettiin pienet talkoot suuria pihahäitä varten. Kaikki olivat kyllästyneitä sateeseen ja ukkostamiseen, joten niinmpä Petteri päätti keskeyttää sen jollain ihme vempeleellä.

654254.jpg

Ja niin talkoiden jälkeen alettiin suunittelemaan itse häitä. Kaunialan palkittu hääsuunittelija palkattiin, ja tässä hänen työnsä jälki. Erikoinen, mutta hienoko? Loppujenlopuksi se oli jälleen hieman erinlainen tosin.

654168.jpg

Heidi meni isovanhempiensa haudoille ja itki vuolaasti, sillä nyt Lyyli ja Jonne ei olisi näkemässä yhtä hänen elämänsä suurimmista hetkistä. Petterikään ei ollut vielä päässyt yli vanhempiensa kuolemasta, ja niimpä hänet näkikin usein haudoilla itkemässä. Heikkikin oli tullut huokaamaan Timon haudan eteen, sillä hän oli kuullut Heidiltä siittä draagisesta aamusta.

662592.jpg

Oli vain hetki ennen häiden alkua, kun Heidi päätti nopeasti kuiskata jotain isänsä korvaan: -Isä, minä en halua isoja häitä, pystytäänkö ne vielä perumaan? Petteri katsoi hetken Heidiä ja sanoi: -Mutta sinähän olet pikkutytöstä asti halunnut isot prinsessa häät? -Muutin mieleni, Heidi sanoi. -No tottakai se onnistuu. Pyydän Aliisaa soittamaan vieraille, Petteri huokaisi.

662595.jpg

Ja parin tunnin päästä alettiin pieni hääseremonia perheen kesken.

662599.jpg

H&H Olivat molemmat pukeutuneet hauskasti kokonaan valkoisiin hiuksia myöden. Sitten vielä pikku pusut ja eikun h-hetkeen vihkikaaren alle!

662602.jpg

Kaunialan seurakunnan pappi oli todistamassa: Tahdotko sinä Heikki Husari ottaa vaimoksesi tämän... (muminaa) kauniin naisen tässä? (paperin selailua) Aaa! Heidi Myllytalon! Niin tahdotko? -Joo. Heikki sanoi. -Ei sillälailla kuulu sanoa! Sano tahdon! Pappi ärisi. -No tahdon tahdon! Heikki vinkui. -No entäpä sinä...Öh, Heidi Myllytalo, tahdotko ottaa tämän Heikin aviomieheksesi ja rakastaa häntä niin myötä kuin vastoinkäymisissä? Pappi kysyi taas. -Juu Juu. TAHDON! siis... Dyydyydydydyyd musiikki kuului. -No sitten julistan teidät Herra ja Rouva Myllytaloiksi, voitte Heikki suudella morsiantanne. Ja niin he olivat naimisissa.

662622.jpg

Hää matkaa ei yksityistilaisuudesta herunut, mutta jälleen makuuhuoneen puolella vietettiin hääyötä :)

674213.jpg

Yeah, kiva ilme :D Pian Heidi saikin huomata olevansa raskaana, kun maha pomppasi. "Musta tulee Kaunialan paras rokkimamma!" Heidi hihkaisi itseleen kuunnellessaan (ilmeellä!) Ramonesia.

674231.jpg

Seuraavana päivänä pikkuveli Taneli ja pikkusisko Johanna olivat jo valmiita kasvamaan lapseksi, Nelli koira oli myös juuri kasvanut, vanhus se on. Turkki vähän harmaantui.

674940.jpg

Tältä näyttää nyt Johanna ja Taneli. Johanna tiesi jo mitä elämältään halusi, romantiikkaa ja mallin uran. Hän oli oikea ilopilleri, aina äänessä ja muutakin, kun taas Taneli oli se hiljainen ja kaikkeen myöntyväinen poika. Elämältään hän ei vielä tiennyt mitä halusi, mutta kumpikaan ei aio mennä yliopistoon, joten he asuvat Myllytaloilla siis aikuisiksi asti :)

674237.jpg

H&H Olivat molemmat tosi onnellisia, esikoinen tulossa! Nimeäkin mietittiin jo, mutta jostain syystä sieltä tuli vaan tyttöjen nimiä... Kaikkia tavallisia nimejä, mutta sitten Heidi ehdotti Bambia... Kuulosti hyvältä (?) mutta nimen näätte sitten kun baby syntyy :D

675088.jpg

Suvun aloittaja Lyylikin oli arjessa (ainakin öisin) mukana aktiivisesti kummittelemalla. Hän tulikin hurraamaan Heidin viereen kun näki tämän kasvaneen vatsan. Heidi melkein tunsi Lyylin läsnäolon, vaikkei tätä nähnytkään.

675097.jpg

Lyyli oli muuten ihan kiltti aave, mutta jostain kumman syystä se oli Heikin kimpussa kokoajan. Heidi ei uskonut, ja siksi meni Heikin vierelle (Heikki koittaa rakentaa servoa) ja Lyyli peläyttikin Heidin. Jonnea ei ole vielä näkynyt, ja (ONNEKSI) Timokin on pysynyt haudassaan.

674251.jpg

No kuitenkin Heidillä oli mukavaa äitiysloma aikaa, tai no ainahan Heidillä on lomaa, kun hän ei käy töissä. Heikikkään ei käy, mutta aikoo kuulemma ekan lapsen syntymän jälkeen aloittaa työt. Jokatapauksessa Heidin päivät kuluivat mukavasti telkkua katsellessa (lähinnä kokkikanavaa) ja lueskellessa (lähinnä lapsista ja muista äideistä) sekä hän aloitti myös joogaamisen.

674261.jpg

Toki pitihän raskausaikana itseään viihdyttääkin, ja Heidi keksi että kylpyamme on mitä mainioin leikkipaikka! Heikki katsoi vaimoaan vähän pitkään mutta ei kerennyt tuijottaa kauaa...

674262.jpg

Koska Heidi hyppäsi ammeesta pois ja kietoi kätensä Heikin ympärille ja sanoi: "Heikki, minulla on tunne että lapsemme on syntymässä hyvin pian! Vatsanikin on taas kasvanut!"   "Nää 9kk onkin menny nopeesti..." Heikki sanoi ja hymyili pitkään.

674945.jpg

Sitten Heidi meni nukkumaan, hänenen raskausaikansa oli kuitenkin aika kova, aina oli nälkä tai väsytti. Päivisin nukuttiin ja yöllä valvottiin...

SEURAAVANA PÄIVÄNÄ:

674282.jpg

Oli kaunis lauantai aamu. Kaikki tuntui aika tasapainoiselta, Aliisa, Petteri ja lapset olivat heränneet kaikki samaan aikaan (H&H koisivat vielä pehkuissa ainakin kymmeneen, kun Heidikin oli saanut unta) ja lapset keinuivat iloisesti ulkona pyjamissaan.

674278.jpg

Aliisa oli sisällä innostunut hieman kohentamaan taloa, ja lopulta teki muodonmuutoksen myös itselleen. Hiukset laitettiin tolleen ihanasti, sekä meikkiä vähennettiin 70 % ja uusi H&M:n Mekko ja legginsit päälle. Vaatteet nyt on aika nuorekkaat, mut todellisuudessa Aliisa ja Heikki alkoivat olla aika vanhoja jo. Eläkepäiviin enää muutama hupsu päivä!

674280.jpg

Petterikin eli aika mukavaa elämää... Hänen tyylinsä ei ole sitten muuttunut jälkeen yliopiston (paitsi vaatteet kerran) ja normaali Petterin päivä kuului kalastaen ja puutarhaa hoidellen. Petteri rakasti luontoa...Sekä myös:

674300.jpg

Tietty vaimoansa. Heidän rakkautensa ei ollut hiipunut niinkään monen vuoden jälkeen... Monet saavat vain haaveilla moisesta. Mutta sitten heidän "aamu-hyväilyn" keskeytti seinän takaa kuuluva Heidin tuskainen huuto. Aliisa vilkaisi kelloa 9:45, ei Heidi taatusti herää ennen kymmentä! Painajaistako?

674960.jpg

Ei, vaan Heidin synnytys oli käynnistynyt! Heidi huusi ja kiljui (niin että Heikkikin tuolta heräsi) ja muutamien (tuskaisten) minuuttien kuluttua:

674978.jpg

Tervetuloa maailmaan 4:s sukupolvi! Nimen mietinnätkin meni oikein, kun tyttö tuli!

674955.jpg

Ruskea tukka, ruskeat silmät. Suklaa vauva! :D Vauveliini näyttää tulleen eniten äitiinsä. Jaa-a nimen paikka olis...Bambi alkoi kuulostaa vähän liian... joltakin, joten siksi tyttö sai vähän tavallisemman nimen: Niina Myllytalo :)

674990.jpg

Heikki näytti ihan puulla päähän lyödyltä, herää ja yhtäkkiä vieressä onkin lapsi :P Pian hän kuitenkin sai suunsa auki ja vilkutteli vauvvalle ja sanoi: "Hei pikku-vauveliini, tiedätkös mitä!? Mä oon sun isä!" Ja muiskautti pusun otsalle.

674992.jpg

Petteri ja Aliisakin olivat tulleet katsomaan vauvaa, ja P oli ihan innoissaan. "Vau! Nyt mä oon pappa!" Hän huudahti ja taputti käsiään. "Hei Aliisa! Me ollaan MAMMA ja PAPPA!"

675001.jpg

Lapsetkin olivat tulleet katsomaan mistä melu johtuu, ja kun he näkivät vauvan Johanna hymyili ja katsoi sitä ihailevasti "Ompa se ihana!" Hän sanoi. Taneli taas osoitteli sitä ja yökki "Hyi! Mikä toi on! Yök!"

675009.jpg

Kun vauvakin oli tullut niin Heidin ja Heikin makuuhuonetta vähän muutettiin ja laajennettiin. Se sisustettiin vihreällä ja tummalla puulla. Nytkun tilaakin siellä oli he saivat Niinan omaan huoneeseensa. Se että onko se hyvä vai huono on eri asia, kun vauvat yleensä herättelevät yöllä vanhempia mukavasti xP

675051.jpg

Heikki oli mennyt käymään vessassa ja Johanna päätti tulla Heidin viereen sängylle. Hän oli hyvin kiinnostunut pikku Niinasta ja siksi kysyikin Heidiltä, miten vauvat oikeen syntyykään.

675060.jpg

Heidi oli hetken hiljaa ja sitten sanoi: "No tuota, olen varma että kyllä sä sen sitten opit kun tuut vähän vanhemmaksi..."  Yyh "Se on siis jotain inhottavaa, mitä te aikuiset teette" Johanna sanoi nokkaansa nyrpistäen. "Joo, tosi inhottavaa. No mees nyt siittä, Heikki tulee." Heidi sanoi ja Johanna paineli pois huoneesta.

675058.jpg

Kului muutama minuutti ja Johanna tuli takaisin puhuen: "Heidi, unohdin kysyä että voitko viedä mut kouluun maanai..." Sitten hän kangistui sängyn viereen kun näki mitä H&H tekivät. Parin sekunttia tujotettuuaan hän juoksi huoneesta pois huutaen: "EN MÄÄ MITÄÄ OO NÄHNY!!!" H&H eivät edes tienneet Johannan käyneen ja jatkoivat "puuhiaan" :P Enskerralla vois harkita maby oven lukitsemista?

675079.jpg

Ainakin kymmenen kertaa sängyssä pelehdittyään Heikki ja Heidi päättivät siirtyä poreammeen puolelle. Heidi ei meinannut tulla mitenkään raskaaksi! Toisaalta olivathan he vielä nuoria, et aikaa olis yrittää...Vaikkei Heidi mitä pahemmin perhe ihmisiä ollut, hän haluaisi silti Niinalle kaverin, ja mahdollisimman pian.

Ensijakso on siis muiden lapsien esittelyä mutta, 12. Jaksossa nähdään Niinan kasvamista ja sen tuleeko H&H:lle lisää lapsia, ja myöskin juhlitaan Aliisan ja Petterin kultavuosipäivää. Oliks tää hirveen lyhyt? No 12. sit ainakin on pidempi :D               Kommentia kiitos <3